HONING

Title

Wij hebben de drie populairste smaken voor jou geselecteerd. Kies nu of probeer ze juist alle drie!

Hollandse Bloemen Honing

14,99 11,99

Citroenhoning

14,99 11,99

Eucalyptushoning

14,99 11,99

Kennismakingspakket

35,97 29,99

Honingbox Groot

39,99 32,49

Honingbox Raathoning

Klanten Ervaringen

Online honing kopen

Honing is een natuurlijk product wat van kleur, geur en smaak kan verschillen. Om dit te begrijpen moet je weten dat honing gemaakt wordt van nectar uit bloemen. Als er binnen een straal van 3km om de bijenkasten alleen eucalyptusbomen staan, dan verzameld de honingbij, bijna alleen nectar van de eucalyptusbloesem. Dit mogen we dan ook eucalyptushoning noemen, hetzelfde geldt voor onze citroenhoning. In Nederland zijn er bijna tot geen plaatsen waar onze bijen een specifiek soort honing kan produceren en daarom hebben we ervoor gekozen om het Hollandse bloemenhoning te noemen.
Koop nu en geniet van een echt honingmoment met onze pure honing in verschillende smaken.
Lees verder

Wij weten wat rauwe honing is.

De lekkerste en gezondste honing is de onbewerkte, oftewel de rauwe honing. Rauw wil niet meer zeggen dan dat de honing onbewerkt, onverhit en koudgeslingerd is. Rauwe honing is dan eigenlijk gewoon honing zoals de bijen die maken, zonder geen enkele toevoeging van de mens. Wij werken samen met gepassioneerde bijenhouders die al tientalle jaren prachtig werk verrichten. Veel van deze imkers hebben een rijk familiegeschiedenis in dit vak. Zo wordt dit al generaties lang overgegeven van ouder op kind. Door de ruime ervaring weten onze bijenhouders als geen ander hoe er echte rauwe honing geoogst moet worden.
Bestel vandaag nog onze rauwe honing en trakteer jezelf of iemand van wie je houdt.
Lees verder

Honing van de imker

Op zoek gaan naar een imker in de buurt en vervolgens zien contact te leggen kost vaak onnodig veel tijd. Lokale en buitenlandse honing van de imker koop je tegenwoordig nu veel makkelijker online. Zo werken we samen met een select aantal professionele Nederlandse en Spaanse imkers. De bijenhouders leveren ons hun beste honing van alleen de  gezondste bijenvolken. Dit wordt vervolgens door ons middels speciaal apparatuur getest op de vochtgehalte, aanwezige pollen en puurheid. Als deze tests succesvol zijn afgerond wordt deze door ons met de hand in potten gedaan en verdient het onze label. Lees verder